• Išparduota
Peilis Opinel Nr.10 Corkscrew
  • Peilis Opinel Nr.10 Corkscrew

Peilis Opinel Nr.10 Corkscrew

3123840014109

Opinel lenktinis peilis Nr.10 nerūdijančio plieno ašmenimis su vyno atidarytuvu - puikus pasirinkimas bet kokiam piknikui bei puiki dovana. Tai idealus Opinel peilis atidaryti vyno butelį bei pjaustyti duoną, sūrį, kumpį ar kitus skanėstuis. Opinel peilių kokybę užtikrina šimtametė gamybos ir šeimos verslo patirtis. Pagaminta Prancūzijoje.

25,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 tašką. Jūsų krepšelis bus 1 tašką kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 1,00 €.

Kiekis
Išparduota

Geležtė

Opinel lenktinio peilio Nr.10 geležtės ilgis  - 10 cm. Iš „Sandvik“ modifikuoto ir Opinel peiliams pritaikyto 12C27 nerūdijančio plieno pagaminti ašmenys garsėja itin aukšta kokybe bei lengva kasdiene priežiūra. Plienas kietinamas jį termiškai apdorojant martensitinio grūdinimo būdu. Anglies kiekis tokiame pliene - ne mažesnis nei 0,40 %, todėl ašmenys yra labai kokybiški ir atsparūs korozijai.

Tradicinė „Opinel“ geležtė yra jatagano tipo. Kuriant šią formą įkvėpimo semtasi iš turkiško kardo lenktu smaigaliu. Jatagano tipo geležtei būdingas išgaubtas profilis, suteikiantis jai tvirtumo ir užtikrinantis daugkartinio galandimo galimybę.

Rankena 

Rankenoms „Opinel“ dažniausiai renkasi paprastojo buko medieną. Prancūzijos ūkiuose auginami bukmedžiai yra kieti, atsparūs išoriniams veiksniams ir lengvai apdorojami. Mediena atrodo vienalytė, o šviesi jos spalva gali varijuoti nuo geltonos iki rausvos. Buko medieną galima atpažinti iš gausių tamsių brūkšnelių. Siekiant rankeną apsaugoti nuo drėgmės ir nešvarumų, ji nulakuojama. Rankenoje yra integruotas sustiprinto plieno 5 gijų vyno atidarytuvas.

Virobloc apsauginis žiedas 

Opinel kišeninis peilis Nr. 10 kaip ir visi kiti lenktiniai Opinel peiliai pradedant Nr. 6, turi Marcelio Opinelio 1955 m. išrastą apsauginį žiedą „Virobloc“. Iš nerūdijančio plieno išpjaunamą žiedą „Virobloc“ sudaro dvi dalys: nejudrioji ir paslankioji. Geležtė fiksuojama tiek atlenkta (kad būtų saugu peilį naudoti) tiek užlenkta (taip užtikrinamas saugumas peilį transportuojant). 

3123840014109

Charakteristikos

Gamintojas
Prancūzija