Irklentė Sup AZTRON NEPTUNE 12'6"
  • Irklentė Sup AZTRON NEPTUNE 12'6"
  • Irklentė Sup AZTRON NEPTUNE 12'6"
  • Irklentė Sup AZTRON NEPTUNE 12'6"
  • Irklentė Sup AZTRON NEPTUNE 12'6"

Irklentė Sup AZTRON NEPTUNE 12'6" 2022

Kai pasirinksite puikią „NEPTUNE“ touring lentos formą bei Aztron unikalią „DOUBLE DOUBLE TECH“ (dviguba kamera su dvigubo sluoksnio guma), rezultatai bus stulbinantys. Pati galingiausia, dinamiškiausia ir didžiausio našumo touring SUP'as (irklentė) Jus tikrai sužavės !

Lengva dvigubo sluoksnio gumos mišinio medžiaga, turinti efektyvų kontūrą, suteiks jums geriausią slydimą ir greitį, o 32 colių pločio ir roker forma- lentą stabilizuos ir atleis klaidas net ir banguotame vandenyje.

599,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 29 taškų. Jūsų krepšelis bus 29 taškų kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 29,00 €.

Kiekis
Pristatymas 2 - 14 d.d.

„Neptūno“ patogi pėdos pastatymo vieta ir technologiškai išdėstyta galinė uodegos atrama suteikia puikų sukibimą ir pasisukimą, bei sukuria tikrai patrauklų vairavimą. Vėjai ar neramus vanduo jau nebaisūs !

„Neįtikėtinai saugus“. Dvigubos kameros konstrukcija yra „Aztron“ technologija, kuri taikoma visose irklentėse. Antroji oro kamera pasižymi mažiausiai 100 litrų plūdrumu, užtikrinančiu efektyvų irkluotojo saugumą. Papildoma vidinė kamera su papildomais oro stulpais ir šoninėmis sienomis suteikia lentai 30% daugiau standumo. Dėl dvigubos kameros struktūros irkluotojas gali jaustis kaip irkluodamas kietą lentą.

Specifikacijos

Aztron Neptune irklentės savybės

Charakteristikos

Gamintojas
Kinija