• -27%
BCA TRACKER4™ lavininis ieškiklis
  • BCA TRACKER4™ lavininis ieškiklis
  • BCA TRACKER4™ lavininis ieškiklis
  • BCA TRACKER4™ lavininis ieškiklis
  • BCA TRACKER4™ lavininis ieškiklis

BCA TRACKER4™ lavininis ieškiklis

23E0110

BCA pažangiausias gelbėjimo paketas. Apima „Tracker4“ lavininį siųstuvą su fiksavimo diržu, „Stealth 270“ lavininį zondą ir „B-1 EXT“ kastuvą. „T4 Avalanche Rescue“ paketas yra protingas pirkinys tiems, kurie nori pasiruošti savo pirmajai kelionei į bekeles, arba patyrusiems keliautojams, norintiems pakeisti pasenusią įrangą. Šis keturių dalių paketas „Backcountry Access“ pateikiamas kartu su mūsų pramonės lyderiu „Tracker4“ lavininiu siųstuvu-imtuvu, prailginamu „B-1 EXT“ lavinos kastuvu ir greitai išskleidžiamu „Stealth 270“ lavinos zondu. Tai pagrindinė įranga, kurios jums reikia, kad būtumėte saugūs bekelėje.

273,75 €

Už šią prekę papildomų taškų neskiriama, nes ji jau su nuolaida.

375,00 €
Kiekis
Pristatymas 2 - 14 d.d.

2022 m. gegužės mėn.: TRACKER4 SAUGOS Atšaukimo PRANEŠIMAS Norėdami nustatyti, ar įrenginys yra at6aukiamas, baterijos dangtelio viduje ieškokite serijos numerio. Jei serijos numeris prasideda 21H05 arba 21H06, BCA jį nemokamai pakeis nauju įrenginiu. Norėdami užsiregistruoti nemokamai pakeisti vienetą, užpildykite Tracker4 pakeitimo formą. PASTABA: „Tracker4“ įrenginiams, įsigytiems po 2022-06-01, saugos atšaukimas netaikomas.

DAŽNIS 457 kHz

Didžiausias diapazonas 55 metrai

PAIEŠKOS PLOTIS 50 metrų

BATERIJOS Trys AAA šarminiai elementai

BATERIJŲ VEIKIMAS mažiausiai 1 valanda paieškos režimu po 200 valandų perdavimo režimo (maždaug 250 valandų tik perduodant arba 50 valandų tik paieškoje)

VIENETO SVORIS SU BATERIJOMIS 7,6 uncijos. / 215 gramų

DIRŽŲ SVORIS 4,2 uncijos/120 gramų

MATMENYS 11,6 x 7,1 x 2,4 cm/4,6 x 2,8 x 0,9 colio

KILMĖ Surinkta ir išbandyta JAV

TRACKER4

„Tracker“ lavinos siųstuvai-imtuvai jau seniai yra greičiausi ir lengviausiai naudojami švyturiai pramonėje. „Tracker4“ ką tik pagerintas su guminiu perforuotu dėklu, didesniu LED ekranu ir ta pačia „Tracker“ sąsaja, kuri iš esmės neleidžia nerasti savo kompaniono. Signalo slopinimas ir didelio vaizdo režimai, skirti kelių aukų paieškoms. Judesio jutiklis automatiškai grįžta į perdavimo režimą, kai pradedate slidinėti. Atnaujinama programinė įranga.

„B-1 EXT AVALANCHE“ kastuvas

„B-1 EXT“ lavinos kastuvas yra lengvas ir ištraukiamas skirtas slidininkams ir snieglentininkams, kurie pirmenybę teikia ištraukiamo kastuvo patogumui ir funkcionalumui. „Bomber“ linija pasižymi nenumatytu stiprumo ir svorio santykiu, tuo pačiu užimdama minimalią vietą jūsų pakuotėje. Atminkite, kad lavinos gelbėjimo metu kasimo procesas užima daugiausiai laiko.

STEALTH 270 AVALANCHE ZONDAS

„Stealth 270“ lavinos zondas yra lengviausias ir greičiausiai surenkamas rinkoje. Viršutinis segmentas įsikiša į kitą zondo skyrių, taip sumažinant segmentų skaičių ir zondo pluošto dydį, kai išardomas jūsų pakuotėje. Lazeriu išgraviruotas gylio žymėjimas, skirtas matuoti sniego sluoksnį ir (arba) nukentėjusiojo gylį, kad būtų galima nustatyti kasimo zonos matmenis prieš kasimą. „Quick-Lock“ įranga leidžia geriausiai supakuoti, kai zondas nenaudojamas.

23E0110

Charakteristikos

Gamintojas
JAV