Šalmas Kong Mouse Sport
  • Šalmas Kong Mouse Sport

Šalmas Kong Mouse Sport

99716AN02KK

Apsauginis šalmas darbui aukštyje, pramoninei veiklai ir pastatų statybai. Lengvas šalmas, patogus ir gerai vėdinamas su ratuko reguliavimo sistema. Smakro dirželis sukurtas atsidaryti perveržimo atveju ir apsaugoti nuo užspringimo: atsidaro nuo 15 iki 25 daN (atitinka CE EN 397 standartą). Dydžio reguliavimo ratukas lengvai valdomas net su pirštinėmis. Korpusas su ventiliacijos angomis. Priekinių žibintų tvirtinimo spaustukai. Iš anksto išgręžtos skylės skydeliui, ausinėms ir radijo imtuvui montuoti. Vidinė juostos pakabos sistema su nuimamu ir plaunamu paminkštinimu.

90,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 4 taškų. Jūsų krepšelis bus 4 taškų kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,00 €.

Kiekis

Galima įvairių spalvų gama (balta, geltona, raudona, juoda ir high visibility (ryškiai gelsva)), taip pat su specialia gumuota juoda apdaila "Soft Touch" HV versija (didelis matomumas) geltonos spalvos fluoriscencinė su šviesą atspindinčiais lipdukais. Šviesą atspindinčios versijos, skirtos skubios medicinos pagalbos ir viešajai pagalbai, raudonos arba baltos spalvos su šviesą atspindinčiais lipdukais, užtikrinančiais matomumą naktį.

  • Universalus dydis (52–64 cm).
  • Aukštos kokybės produktas, visiškai pagamintas Italijoje!
  • Svoris: 375 g

EN 12492

99716AN02KK

Charakteristikos

Gamintojas
Italija