Paspirtukas Micro Explorer
  • Paspirtukas Micro Explorer
  • Paspirtukas Micro Explorer
  • Paspirtukas Micro Explorer
  • Paspirtukas Micro Explorer

Paspirtukas Micro Explorer

EM0036

„Micro Explorer“ elektrinis paspirtukas kaip niekas kitas suderina galią ir komfortą. 30 kilometrų atstumas ir maksimali 500 vatų variklio galios elektrinis paspirtukas yra puikus sprendimas ir ideali transporto priemonė miesto eisme. Platus denis, reguliuojama vairas, taip pat priekinė ir galinė pakaba užtikrina malonų vairavimo potyrį net ir nelygiais paviršiais. Dėl lengvo svorio, sulankstomų rankenų ir intuityvaus pėdų sulankstymo mechanizmo jį itin lengva transportuoti ir galima derinti su visu viešuoju transportu. Didžiausią saugumą garantuoja trys skirtingi stabdymo mechanizmai, integruoti priekiniai ir galiniai žibintai bei šoniniai atšvaitai.

999,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 49 taškų. Jūsų krepšelis bus 49 taškų kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 49,00 €.

Kiekis
Pristatymas 2 - 14 d.d.

Be patvarumo, „Micro Explorer“ taip pat pasižymi įspūdingomis specifikacijomis. Variklio galia iki 500 W ir gali išvystyti iki 30 km/h greitį, tačiau, priklausomai nuo vietinių taisyklių, jo greitis ribojamas iki leistino gatvės (20 km/h arba 25 km/h) , kad atitikti taisykles. . 280 Wh talpos baterija veikia iki 30 km, o įkraunama vos per 3,5 valandos. Vietoj nykščio akceleratoriaus, kaip daugumoje elektroninių paspirtukų, Explorer turi pasukamą rankeną, kuri yra panaši į motociklo ir yra intuityvesnė, tikslesnė ir smagiau naudojama nei nykščio droselinė sklendė. Sukant ją į priekį, paspirtukas naudoja tik kinetinės energijos atkūrimo sistemą, kad stabdytų ir tuo pačiu metu įkrautų akumuliatorių.

Siekiant didesnio komforto, Explorer turi priekinę ir galinę pakabą, kurią galima reguliuoti pagal vairuotojo svorį ir pageidavimus. Tokiu būdu vietoj pneumatinių padangų galima naudoti pilnus guminius ratus; Jie turi mažesnį pasipriešinimą riedėjimui, todėl padidina energijos vartojimo efektyvumą, be to, jų priežiūra yra mažesnė. Šis elektroninis paspirtukas turi keturis skirtingus važiavimo režimus, kuriuos galima keisti integruotame ekrane arba Micro programėlėje: pėsčiasis (250W, 6km/h), eco (300W, 20km/h), standartinis (400W, 20km/h). ) ir sportui (500W, maks. greitis priklauso nuo šalies). Visiškai nauja Micro App leidžia ne tik pakeisti važiavimo režimą, bet ir, be kita ko, rodo bendrą nuvažiuotą atstumą, nuoseklią navigaciją ir važiavimo laiką. Programėlėje taip pat yra diagnostikos režimas, kuris pagerina aptarnavimą po pardavimo ir prisideda prie e-paspirtuko ilgaamžiškumo. Be to, paspirtuką galima užrakinti programėle, kuri veikia kaip antroji apsauga nuo vagių, kartu su Micro spyna, kurią galima įsigyti kaip Explorer priedą.

Nors Explorer yra patogus ir galingas, jis išlieka kompaktiškas ir sulankstomas dėl savo teleskopinio T formos strypo ir sulankstomų rankenų. Nepaisant savo galios, jis vis dar lengvas, sveria tik 13,5 kg ir gali būti puikiai derinamas su kitomis transporto rūšimis, tokiomis kaip automobiliai, traukiniai, metro ir autobusai.

EM0036

Charakteristikos

Gamintojas
Šveicarija