Slackline Gibbon Flow Line TreeWear Set 20m/2,5 cm
  • Slackline Gibbon Flow Line TreeWear Set 20m/2,5 cm
  • Slackline Gibbon Flow Line TreeWear Set 20m/2,5 cm
  • Slackline Gibbon Flow Line TreeWear Set 20m/2,5 cm
  • Slackline Gibbon Flow Line TreeWear Set 20m/2,5 cm
  • Slackline Gibbon Flow Line TreeWear Set 20m/2,5 cm

Gibbon Flow Line TreeWear Slackline Set 20m/2,5 cm

4260165872225

Puikiai tinka tiek patyrusiems vartotojams, tiek pradedantiesiems, trumpais ir ilgais atstumais. Dėl dviejų reketų (įskaitant tarpiklius, kad būtų daugiau lankstumo) ši sąranka yra šedevras!. Įskaitant "TreeWear" - apsaugo medžius, kad būtų užtikrintas didesnis aplinkos tvarumas, ir apsaugo jūsų laisvalaikį nuo žalos!

99,95 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 4 taškų. Jūsų krepšelis bus 4 taškų kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,00 €.

Kiekis

Greita ir paprasta sąranka – paprasta montuoti tarp medžių ar tvirtų tvirtinimo taškų, ši vaikams ir suaugusiems skirta „slackline“ apima viską, ko reikia greitam montavimui. „Slackline“ komplekto sistemos konstrukcija užtikrina, kad daugiau laiko praleisite pačiam laisvalaikiui. Pridedamas „TreeWear“ saugo gamtą ir jūsų pusiausvyros treniruočių įrangą, įkūnijant medžiui draugišką požiūrį į slacklining'ą.

Padidintas saugumas ir komfortas – GIBBON nešiojamos „slack line“ dviejų rachetų sistema su ergonomiškai optimizuotomis rankenomis užtikrina patogų ir veiksmingą įtempimą, sumažina sąrankos įtampą ir padidina saugumą. Dviejuose rachetuose yra saugos užraktai ir tarpikliai, kurie suteikia papildomo lankstumo ir saugumo naudojant mūsų laisvąsias linijas, skirtas vaikams ir kiemui; suaugusieji. Gerai matomas diržas ir aiškūs ženklai užtikrina saugų valdymą ir neleidžia liestis su įtemptu metalu.

Tvirtas ir tvirtas dizainas – Sukurtos atlaikyti intensyvų naudojimą ir 2,5 tonų apkrovą, mūsų „slackline“ suaugusiems ir vaikams sukurtas taip, kad būtų patvarus ir saugus. Tvirtas poliesterio diržas ir sutvirtintos kilpos ištveria tiek pradedančiųjų, tiek pažengusių atpalaidavimo sunkumus, todėl jūsų naujasis pusiausvyros treniruoklis atlaikys laiko išbandymą.

Puikios našumo ypatybės – plokščios juostos batuto efektas suteikia jaudulio ir žemesnės padėties ant žemės, todėl palaida linija tampa draugiška pradedantiesiems ir vaikams. Ištisinis spausdinimas pagerina sukibimą ir orientaciją ant mūsų pusiausvyros treniruoklių linijos. Ši daugybe funkcijų suaugusiems ir vaikams skirta „slackline“ ne tik pagerina jūsų įgūdžius, bet ir užtikrina smagią ir patrauklią patirtį naudojant kiekvieną kartą, paremtą aukštos kokybės medžiagomis ir apgalvotu dizainu.

4260165872225

Charakteristikos

Gamintojas
Kinija