Termo kelnės Millet Trilogy Wool Tight
  • Termo kelnės Millet Trilogy Wool Tight

Termo kelnės Millet Trilogy Wool Tight

3515729482343

Nepakartojamas komfortas, maksimalus prakaito nustūmimas ir termo balansas: termo kelnės reguliuoja kūno išorinę temperatūrą, suteikia šilumos ir išgarina prakaitą (vėsina). Išskirtinis TRILOGY dizainas.

89,00 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 4 taškų. Jūsų krepšelis bus 4 taškų kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,00 €.

Dydis:
Kiekis

Vilna pasižymi antibakterinėmis savybėmis - į audinys ne taip greitai įsigeria nepageidaujami kvapai, o poliesterio audinys turi puikias drėgmės išgarinimo savybes. Su šiomis kelnėmis jausitės šiltai, sausai, stilingai ir patogiai.

Specifikacijos

  • Išskirtinė Trilogy linijos savybė- plokščios išorinės siūlės ir tampri platesnė guma ties juosmeniu

Medžiagos

  • light woolblend™ // 50% poliesteris, 50% vilna

Svoris

  • 175 g

Artikulas

  • miv7984_7317

Techninė informacija

Active Fit

Active Fit Prigludusi konstrukcija per visą kūną ir dar labiau aptempta apatinė dalis. Tokiu būdu yra pagerinamos savybės. Dažniausiai naudojamos tamprios medžiagos idealiam komfortui užtikrinti.

Millet Trilogy Series

Millet Trilogy Series Alpinizmo pasaulyje Trilogy- tai naujausios technologijos ir kalnų gidų dvasia.

Merino wool

Merino wool Naturaliai šilta, natūraliai antibakterinė, natūraliai techninė- šios vilnos vijos oro sulaiko 80% savo svorio. Kvėpuojanti vilna natūraliai palaiko pastovų temperatūros reguliavimą.

Smart Blend Wool

Smart Blend Wool Šis vilnos ir poliesterio mišinys pasižymi išskirtinėmis išgarinimo ir šilumos reguliavimo savybėmis. Dėka jo, aktyviai leidžiant laiką lauke, jausitės šiltai bei sausai.

3515729482343

Charakteristikos

Gamintojas
Rumunija

Specifinė nuoroda

ean13
3515729482343